Så jävla omoget...

Ja idag blir man superglad för att man för första gången får ta moppen till skolan... men det var inte roligt spc länge. Först å främst så mobbar alla en för att den inte är lika snygg som alla andras, men då kan man dra till med 'men den går på el.. gör din de eller?' och om de inte har nån moppe så 'jag kommer iaf fram fortare än dig.. för jag har ju en MOPPE till skillnad från din halvrostiga cykel' men sen så springer Andre och letar efter mig i skolan. Då säger han att min moppe har vält 'ditt stöd fungerar tydligen inte så bra'... Jag går ut och ser att det ligger massa skit på marken som kommer från moppen och ser att moppen vält åt "fel" håll. Lycka till att den har vält av sig själv. Jävla idioter. Så grymt onödigt och omoget. Kan man inte låta nåt vara nån gång? Om ni inte tycker om den är det väl bara å säga det men att välta den... förlåt då för att jag inte har råd med en moppe för 20 000 som vissa andra och sen lägga ut pengar på bensin. Å för det andra så är jag miljövänlig oxå.. vet ni nån annan som är så smart och tänker på det eller? Nej justdet. Å pappa är arg nu med.... hoppas jag får köra imon, vet ju inte om han låter mig göra det. Om jag ens vill köra föressten, bara helt jävla onödigt om folk inte kan låta grejjer vara. OMOGET å ONÖDIGT. Fatta. Jävla idioter.

Påsklovsslutgojsmuuu.

Well, she's not bleeding on the ballroom floor
Just for the attention.
'Cause that's just ridiculously odd


Bajs. Nu tar alltså påsklovet slut. Alltså skola imon -.- muhu. Prutt på det! Å så har jag ingen aning om vad det är för gympa, men vet nån det egentligen? Antingen är det uteidrott eller så är det friluftsliv... det är väl bara att ta med sig dubbelt antar jag.
Vet ni!? Nu får jag köra moppe.. Skickade in pengarna i torsdags och ringde i fredags och dem sa att det var okej att köra :D Yeay. Men asså, tar inte moppen imon.... pappa är lite konstig, jag fattar inte om jag får köra eller vad...... Men det löser vi imon eftermiddag ;) Höhö. Men ja, i helgen var det 10-mila, som kanske inte säger er något men det är iaf en stooor orienteringstävling. Stafett eller kavle eller vad ni vill kalla det. Tänkte lägga upp lite bilder, nästan alla blev suddiga :/ Men ska se om jag hittar några. Jag har drogat 'Panic! at the disco'- låtar och kan inte sluta säga 'Ha det'... det går inte ihop överhuvudtaget :O Menmen... Ha en bra sista kväll innan skoltråket börjar igen :/ Hadet!
Å JAG SER GALEN UT PÅ GUUUUL MOPED -som ser halvt ut som nåt hemmabygge- OCH MED ORAAANGE HJÄLM PÅ HUVUDET. BARA INSE.

Have some composure,
Where is your posture?
Oh no, no!
You're pulling the trigger,
Pulling the trigger all wrong














Lag 1- Nån skrek attack, men är alla med på det!? :)

Lag 1&2 - missade huvuden :O Men fina David och Olle (med 'freeees') är ;)

Allihopa :)

Lag 2

Mhaha.... Sarorna e finfina :)

Heja Jenny!!









Snyggingarna :)

Saaaaaaraaaaa



Jag lyckas ju alltid äta på kort, tydligen lyckas jag oxå ta kort på andra när de äter :O

Mhihihi. Lisa är söööötast i Jennys glasögon ;)

Emli<3<3

Denna bilden heter 333 på min dator och det föreståller bajamajor :) mhaha



Sluuuut, och sist kom en gubbe i kanindräkt skuttandes :) Mhihi<3

Glass

Igår blev det alltså Kenny Starfighter! Yeah! Men lite besviken är jag   :( De hade ju inte med Kenny-låten, ni vet introt.... mu på det och sen var den lite halvful och jag tyckte att alla trodde på Kenny ganska snabbt- om att han kom från Mylta asså- så det var lite fult... men snyggast var ändå på slutet när rektorn pratar med honom.... asså så korkad han är och jag garvade lite halvt åt det men sen upptäcker jag Lenny (Björn Gustavsson) i bakgrunden där han står och klunkar SHAMPOO!! Mhaha, det var inte så kul egentligen men jag fick lite panikgarv.. höhö. Men jaja, jag är glad att jag sett filmen iaf. Efter bion stod vi och snackade lite och sen så ringer Tillie och jag cyklar över till henne- och Daniel följer efter :O Cepe. Å sen när vi ska gå in till henne säger han plötsligt 'hejdå' och vill ha en kram- men jag kramar honom INTE, aldrig x) Å sen senare när Tillie lurat mig slösa massor med pengar på kebab får jag ett sms 'Måtte djävulens koppar knapra på din själ ända till tidens ände!' XD hahahah, sen fick jag reda på att det skulle vara 'korpar' och inte 'koppar' men ändå!! x) mhaha. Cepeee på Daniel.
Jag och Tillie bestämde oss för att gå mot fästningen men vi fortsatte på strandpromenade och sen kom vi på att hon skulle sova över!! :D Mhihi. Så det gjorde hon och hon smsade hela kvällen med Adrian- även Daniel- och Adrian bestämde att vi skulle äta glass med honom på TreToppar så imorse trampade vi iväg dit. Vi skulle typ träffas i hamnen men sen var han hos sin farmor och farfar så vi skulle dit och i 40 min cyklade vi runt och letade efter honom :O Å sen hittade vi honom i en brevlåda... nej men på en väg iaf ;) höhö. Vi drog till glassen, han betalade snällt eftersom inte Tillie hade med pengar och jag var lite pank *hosthost*  :O Men iaf.. nu är vi hemma igen och har ätit glass här oxå :O Haha... men nu tråkar vi lite... humhum. Å vet ni! Jag skjussade Tillie på cykeln lite och en polisbil stannade :O:O Han bara 'Hoppa av cykeln, man får inte skjutsa, det vet ni' med nån cepig röst och jag bara 'Å, just det, höhö *host*'  hahah ;) Vi vågade inte skjutsa mer föränn vi kom till snäs :O haha. Här kommer lite bilder :) Pussar<3


























Kenny<3

Jaha, idag har det varit slappdag ;) Det e brabra. Först hängde jag på Jossan en stund till stan, hon skulle reklmera en väska och klippa luggen lite snabbt :O höhö. Jag hittade ett par solglasögon<-- anteckna! På lindex var det iaf, jag blev glad för det var typ första gången som jag hittade ett par solglasögon som jag gillade eller passade i, det jag hade förra sommaren satte jag ju mig på :S Haha, jag e klantig. Å så behövde jag en mascara- har inte köpt någon ny sen den jag köpte när vi åkte hem från Bulgarien!! :O:O Det e massa månader sen... å det blev nån b sak nu med menmen, jag orkar inte lägga pengar på sånt. Sen när jag skulle åka hem så lånade jag Josses kort å så sa jag 'en halv' och han bara 'det e inget rabattkort', jag fattade ingenting 'nehe, ska jag betala med pengar?' så stirrade han på mig och sa 'det e ett ungdomskort, du behöver  inte säga att du åker som halv' å jag bara 'nehe' och gick därifrån- han gubben var läskig x) Haha. Så blev det till att laga mat åt syskon med kompisar sen och Rasmus- Jakobs kompis fick värsta skrattanfallet när Amanda sa 'Jag e varm å törstig' ??? Ingen fattade någonting men alla flabbade, när alla väl hade tystnat kollade jag på honom och jag såg hur han verkligen ansträngde sig för att inte skratta och då kunde inte jag hålla mig för skratt och då satt vi allihop där och skrattade i en kvart. Sen frågade Emil, oxå Jakobs kompis, 'Vad var det vi skrattade åt' och Rasmus fortsatte att skratta och sa 'Åt Jakobs mat!!' ??? Haha, dem e lite ceeepe :) Sen lekte vi dunkgömme x) Å det tog typ en halvtimma att bestämma vem som skulle ta och sen ville dem leka 'Röda, vita rosen' 
Jag fattade nada, Amanda åt myror och mumriken låg i soptunnan.
Mhahaa. Nu ska jag äta kladdkaka. Mumsigt. Hadet! Kramar<3

Å sen ska jag se min älskade KENNY STARFIGHTER på bio!!! YEAY. Mums på det :)


Annandan

Jaha, idag är det annandagen- ledig dag för alla, typ iaf och vi orienterade- Snötrampen som vanligt ;) Det gick sååå bra eller inte. Jag failade totalt x) höhö. Eller det gick ganska bra tills jag slarvade bort mig på näst näst sista och näst sista.. men men, det är väl inget ovanligt. Jag är grymt nöjd över placeringen iaf- NÄST SIST!! YEAY! Jag e bara bäst!
Igår så skulle pappa fiska på rödskär så vi hängde på, jag, Jakob och Katrin alltså. Det blev att ta kort lite oxå, för pappa försvann långt bort och han hade ingen mobil på sig så att vi kunde ringa honom och säga att vi skulle hem så vi satt alltså där i några timmar eller nåt- har ingen tidsuppfattning men till sist kom han iaf, turligt nog :) höhö. Här kommer lite bilder från igår :)




























Mouhaha, Jakob försökte ta kort ;) Lyckat blev det :) Å min min är finast oxå- jobbigt att skriva -> minn miin ;)

Min broder gillar oxå uppätna majskolvar :)

Däremot gillar han inte själv att bli fotad- men jag lyckades!! :)




















Mys.. Kramar- och ha ett super påsklov nu! [Det börjar ju egentligen imon] ;)

Påskafton

Ja.. jag har inte uppdaterat så mycket denna veckan men tänkte lägga upp lite bilder sen en vecka tillbaka.
Idag blev det alltså orientering först.. Det gick uselt! höhö. Jag var ute i typ 75 min... Jätteroligt, 4,6 km var det oxå. :S Haha. Å så blev det såklart påskägg oxå! Två tillochmed :) Ett med nagellack å praliner och ett med lite gott godis :) Kuligt! Vid tre blev det påskmiddag hos farmor och där fastnade vi tills klockan 7 då pappa och farfar bestämde sig för att åka och fiska, jag tog moppen ner men åkte typ direkt tillbaka :) Höhö.. det var kallt och jag ville se Robinson- hann precis hem x) Sen så har det bara varit att titta på tv en stund och nu funderar jag över om jag ska till kyrkan imon eller inte.. jag orkar inte, men skulle vara bra, för jag har bara tre gånger kvar (: brabra.. men nu ska det nog bli lite mer tv och sen nana, gonatt :)









































Moppeprov!!

Jaha idag vaknar man kvart i åtta. Roligtroligt!! Jaha, man skyndar som en stucken gris och hinner i tid som tur är. Spanska på mariedal var alltså första lektionen, vi målade påsk-plancher :):) Min och Emmas blev fiiinast! :D Då kommer jag av nån anledning på att jag har moppeprov efter skolan! Hade glömt av helt och visste varken tiden eller nåt om det, men som tur har man lite fina kompisar som redan gjort det och jag fick höra att det var mellan 15.00 och 16.30 och då blev jag glad XD Jag hann alltså hem imellan och läste på lite halvt och skyndade sedan vidare. Där satt man och fyllde i svar och när man fick höra resultatet blev man grymt glad- bara ett fel! :) Yeay, jag är glader (för jag slog Fille) haha. Sedan skyndar man till syrran och tänkte åka hem men då hade hon inte hunnit med hälften av alla hennes ärenden, menmen bra det för då hittar jag ett par nya svarta plupp-örhängen XD Sånna jag hade innan men jag slarvade bort- fast lite större. Men skit i! Efter en stund på stan cyklar vi hem och hinner oxå med en glass på vägen :) Mhihi. Sedan blir det fort till pappa för å hämta träningskläder och sen ringer Emli :) Hon frågar om jag vill åka moppe med henne till Friskus, klart vill man det! Å alltså tillbaka till pappa för å hämta hjälm. Men sen bär det av till träning som gick uselt.. :) höhö. Tillochmed lilla Elvira sprang snabbare och mer och längre och allt man kan tänka sig.. hur gammal e hon egentligen? Går i trean kanske? Men jaja, sen moppe hem och imon blir det tidigt upp och åka moppe med Emli igen för då är det OL-dag å samlingen är typ halv åtta!!!! :( Jag är trött då x) Höhö. Kommer somna på vägen dit menmen. Sen så har jag tänkt att gå på teatern med skolan men får se.. har egentligen ingen lust att gå ifrån OL-dagen men inte heller vill jag missa teatern, men ja, det ser vi imon- nu blev det ett väldigt långt inlägg. Pussar<3


Hemligheter

Can't take the kid from the fight
take the fight from the kid
Sit back, relax
Sit back, relapse again
Can't take the kid from the fight
take the fight from the kid
Just sit back, just sit back

Tralala... har denna musik på hjärnan, asså att man kan sakna en skiva så mycket- och ändå har jag skivan hemma men inte orkat. Undebart, Tillie jag älskar dig för att vi bytte mobiler idag x] Mhaha. Jag gillar't.
Idag har jag och söta emli varit ute på en liten promenad.. den tog typ en och en halv timma! :O Men det var ett INFORMATIVT samtal vi hade.. *höhum* asså.. jag fattar inte. Förlåt, min mun är zippad. Äsch, ingen fattar! Haha. :) Älskar dig emli<3 Å imon ska vi träna skiten ur oss, vi ska slå tiderna på vårruset så nu blir det till å träna.. Förra året slog jag min gamla tid med 11 min.. lycka till att lyckas med det! Haha.. hade 25 min förra året- kan man lyckas slå? Tveksamt, men ett gott försök skadar inte! Å jag ska lyckas! Men asså, det e ju ganska snabbt...? Eller? Jag menar Helena sprang typ på 18 nån gång och jag menar hon e ju elit.... :) grymt nöjd är jag med den tiden, ska man få bli nöjdare? Hoppas kan man ;) Men jag har bestämt mig för att lyckas, med våran träning kan vi springa hur fort som helst, inte sant emli? :D Jaha.. här kanske kommer lite bilder från promenixen (:

-En grym åtgång på batterier är det med denna kamera.. -.-'























Som sagt- eller inte sagt?- uppochnervända soptunnor är något oerhört vackert!

Trampmoppe is the shit!

Yeah. Igår var man klar med moppekursen då, gött å så blir det provet imon :/ Vi skulle köra lite moppeigår då innan vi slutade, då kom Fille och Tillie och skulle tvunget titta på, å om inte annat skämma ut mig helt x)  Mouhaha. Först skulle vi köra nån cepig bana.... första gången gick inte så bra XD Jag körde igenom 'väggen' (bestående av 4 plastmuggar) båda varven å nästa gång så körde jag igenom en gång men klarade en gång oxå! *stolt* haha. Sen så skulle vi ha bromstest oxå å vet ni!? Jag klarade det på första gången!! :):) Yeay, ännu mer stolt.
Efter kursen hängde jag på Tillie och Fille till Blå dörren, de hade inte ätit någon lunch tydligen :P Vi satt där ett tag och sen kom jag på att jag skulle till scouterna men Tillie skickade ett sms om att jag inte skulle komma XD Så övergav Fille oss när hon skulle tanka och vi bestämde oss för att åka till mig, där satt vi framför datorn x) Och sen gjorde Elsie och Desi inbrott hos mig för å hämta lite priser till äggpromenaden och sen vägrade de att gå och stannade å 'lekte med min syster'.. Jaja. Vi käkade lite TACOPAJ :) Å sen, vet ni vad vi gjorde då!? Vi åkte trampmoppe :D Eller.. Jag gjorde x] Men sen när Tillie skulle hem så följde jag henne och hon fick såklart prova att köra lite med ;) Mhihi, jag fattar inte stan, det e assvårt att köra där menmen ;) Kuligt var det.. och det tog tid, men det var det värt!! haha. Mina moppar e bäst! x) Spc trampisen x) Höhö. Nu ska jag tydligen ut å gå en runda med Emelie, vi hade bestämt oss för å börja träna till vårruset, men har ingen lust å springa idag, så det blir till att gå en runda :D Duktiga hon.. jag kom inte ihåg det alls ;) höhö. Kramar<3

Picknick med sötaste Emma

Ja idag har jag picknickat med Emsipemsi<3 Mhihi, kuligt. Vi åt nån läskig smak på Ben&Jerry-glass :) Haha, typ hallon och brownies :P höhö. Men Emma la i lite av min daimchoklad så den blev god iaf :) Haha, sen klättrade vi upp på Kung Ranes grav och hoppade på den x) Å så sprang vi som bare den ner och upp för backen och jag förlorade :( haha, fast Emma fuskade! Höhö. Å så dampade vi loss lite mycket och Emma sprang uppefrån graven och hoppade på filten så den typ kanade ner för backen x) Å när hon stod uppe på Ranes grav säger hon med världens nervösaste min 'Aha, ska man hoppa nu också eller?' Mhihi. Du e söt Emma<3 Bäst idag. :) Å haha- det kom några gubbar å gummor som vi blev rädda för och tog smygfoton på XD Haha. Bäst.










































Haha, grymt mycket bilder å grymt kul kväll söt<3

Moppekurs

Jahoup, moppekurs idag. Det var väl kul men ganska så segt, men han ledaren var en rolig typ ;) höhö. Å bromstest å sånt imon :/ humhum. Jaja, snart blir det nog till å träffa Emma, men skulle sagt till pappa men har ingen aning om var han e :/ Läskigt, han brukar komma hem vid halv fyra, men iförsig kom jag hem tio över så han kanske är ute å går eller nåt... hoppas det iaf, Josse såg massa ambulanser innan :/ Hoppas inget hänt bara, men det har det säkert inte :P Höhö. Men ja, Emsipemsi sen :):) Mhihi. Pussar på alla<3

Tralala

Jaha, jag lade nyss upp massor med bilder men det hände något dumt så allt försvann, men här kommer iaf lite bilder :)









Clara!

Vet ni vad jag gjort idag? Jo, träffat Clara, som jag inte träffat på typ 10 år (!!) Coolness :) Det var mysmys å vi får väl träffas nån mer gång och då får vi väl se till att få med Betsy också<3 Och vad händer imon då!? Jo, moppekurs!! :O:O Å bajsbarnen FELICIA och TILLIE har planerat att se när jag ska köra på söndag, men det ska ni inte. ICKE SA NICKE. Förstått?? Jag ska slå ner er då, asså nej, jag kommer misslyckas helt då. Snälla<3<3 Mhaha, men nu ska jag se lite talang.... Jag har redan missat 40 min men ändå x) Det var en väldigt duktig kille som sjöng aldelles nyss ;) Finfint :) Höhöhö. Ha det bäst så kanske jag skriver nåt imon.. träffa Emma imon!? Får se.. :):) Pussar.


RSS 2.0